0049 151 296 504 95

Termeni si conditii


Acesta este website-ul oficial al Seniorgermania24 SRL, iar drepturile de autor asupra intregului continut al acestuia, inclusiv texte, imagini si bazele de date, apartin in totalitate acesteia.

Datele, informatiile si imaginile sunt prezentate in website-ul  Seniorgermania24 SRL in scopuri informative si cu caracter publicitar, pentru promovarea serviciilor oferite de societate.

Seniorgermania24 SRL isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz.

Reproducerea, traducerea si utilizarea informatiilor publicate este permisa numai cu indicarea sursei (adresa website-lui); utilizarea in alte scopuri sau in scopuri comerciale este strict interzisa.

 

Toate materialele si fisierele grafice de pe acest website sunt protejate de legea drepturilor de autor, cu modificarile si completarile ulterioare si nu pot fi reproduse fara acordul expres al Seniorgermania24 SRL. Utilizarea oricaror materiale si fisiere grafice, apartinand Seniorgermania24 SRL, pentru alte scopuri decat cel pentru care a fost dat acordul, este interzisa.

Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site da Seniorgermania24 SRL dreptul unilateral si neechivoc sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Seniorgermnaia24 SRL foloseste coduri HTML proprietatea altor persoane fizice sau juridice, cu scopul de a promova acest site, cu acordul autorilor, fara a incalca drepturile de autor.

NU COPIATI si nu adaptati codurile HTML sau alte coduri folosite de Seniorgermnaia24 SRL pentru a genera aceaste pagini, acestea intrand tot sub incidenta legii drepturilor de autor. 

Seniorgermnaia24 SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli de utilizare a website-ului in orice moment, efectiv chiar din data postarii noilor modificari si amendamente pe acest site, fara o anuntare in prealabil.

Site-ul nostru contine link-uri catre site-uri externe, asupra carora nu avem nici un control. In ciuda controlului atent nu ne asumam nici o responsabilitate pentru cotinutul link-urilor externe si referinte bibliografice. Seniorgermnaia24 SRL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru erori sau omisiuni in aceste materiale. Site-urile legate au fost verificate la momentul conectarii pentru eventuale incalcari ale legii. Continuturi ilegale au fost la momentul conectarii. Un control permanent al acestor pagini este rezonabila, fara dovezi concrete ale unei incalcari. In urma notificarii incalcarilor, vom elimina imediat aceste link-uri.

Seniorgermania24 SRL adera la dispozitiile legale aplicabile in privinta protectiei datelor cu caracter personal. Datele dumneavoastra vor fi folosite numai pentru a viza utilizarea site-ului,  lucru posibil fara a furniza informatii cu caracter personal. Colectarea de date cu caracter personal (de exemplu, numele, adresa de e-mail sau adresa) se face exclusiv pe baza de consimtamant voluntar si expres.

O persoana fizica sau juridica care isi bazeaza deciziile, actiunile sau inactiunile sale pe informatiile continute in acest website isi asuma raspunderea integral pentru eventualele pierderi suferite. 

Seniorgermania24 SRL nu va fi raspunzatoare pentru nicio dauna de vreun fel ( speciale, indirecte, accidentale, etc) inclusiv venituri, piereri sau profituri nerealizate, care pot rezulta din utilizarea acestor materiale. 


Daca considerati ca conditiile de utilizare prezentate mai sus sunt inacceptabile pentru dvs., ne cerem scuze si va rugam sa nu continuati exploatarea datelor si informatiilor prezentate pe acest website.

 

 

0049 151 296 504 95

 

office@germania24.ro

 

 Germania24

 

str. Motilor nr. 100A,

      et. 3, ap. 8, Cluj - Napoca

 

 L-V : 08.00-16.00

 

 Germania24