0049 151 296 504 95

Servicii ingrijire


 

Ingrijirea la domiciliu – compasiune, respect, incredere

 

Ingrijirea la domiciliu este posibila datorita sprijinului si dedicarii nobile a sute de mii de ingrijitori, in special din Romania. Aceasta cauza umanitara ofera posibilitatea milioanelor de seniori din Germania sa isi traisca amurgul vietii in liniste si siguranta, in compania unui om devotat si atent nevoilor lor si cel mai important, in confortul si familiaritatea propriului lor camin.

 

Convietuirea alaturi de persoana ingrijita se bazeaza pe incredere, rabdare si empatie reciproca. Prin urmare, ingrijitorii locuiesc sub acelasi acoperis, insotesc seniorii la activitatile din timpul zilei, intretin conversatii placute cu acestia, gatesc si servesc masa impreuna. Astfel, atributiile generale ale unui ingrijitor si implicit serviciile pe care le ofera un francizat Germania 24 constau in menaj, ingrijirea de baza si ingrijirea activa a seniorilor.

 

Prin colaborarea durabila cu parteneri din Germania care, prin reprezentare, au acces la o plaja larga de clienti, noi obtinem o descriere detaliata a fiecarui caz. Utilizand aceste resurse, impreuna cu experienta noastra in domeniu, reusim sa construim o oferta personalizata, corespunzatoare profilului dumneavoastra pentru ingrijire seniori in Germania, oferta pe care dumneavoastra o puteti negocia direct cu clientul.

 

In oferta inaintata catre client, un francizat Germania24 este responsabil de urmatoarele atributii (sau variatiuni ale acestora, dupa preferintele individuale atat ale dumneavoastra cat si ale clientului):


Menaj

 

      gatit si pregatirea meselor
      mentinerea ordinii si cureteniei in casa
      spalatul si calcatul rufelor
      schimbul lenjeriei de pat
      cumparaturi

 

Ingrijire de baza

 

      ajutor la igiena zilnica 
      imbracat/dezbracat  
      hranire
      sprijin la mers/ridicat

 

Gradul ingrijirii de baza difera de la caz la caz:
La cazurile de asistenta usoara e suficienta doar supravegherea activitatilor.
La deficiente fizice sau psihice inaintate, creste responsabilitatea si volumul de munca.

 

Ingrijirea activa

 

      plimbari
      jocuri de societate 
      conversatii 
      gimnastica   

 

Structurarea si mentinerea cu consecventa a unui program zilnic si realizarea acelor activitati necesitate de client, imbunatatesc considerabil sanatatea fizica si mentala a seniorilor.

 

 

0049 151 296 504 95

 

office@germania24.ro

 

 Germania24

 

str. Motilor nr. 100A,

      et. 3, ap. 8, Cluj - Napoca

 

 L-V : 08.00-16.00

 

 Germania24