0049 151 296 504 95

Etapele francizarii


 

Procesul prin care o persoană devine francizat Germania 24

 

Fie că prestați servicii de îngrijire la domiciliu sau doriți să învățați să oferiți aceste servicii, fie că doriți să vă implicați în procesul de identificare a acelor persoane care vor să practice în acest domeniu, procesul prin care deveniți un francizat cu drepturi depline în cadrul Germania 24 este același.

Pentru a întreține standardul calitativ, întregul proces este standardizat și centralizat, desfășurându-se absolut transparent după următorii pași:

 

1. Persoana care își exprimă intenția de a face parte din franciza Germania 24 (de acum numită Prospect) intră în contact cu franciza prin unul din următoarele moduri:

a. Contactând direct sediul Germania 24;

b. Contactând sau fiind contactat de un francizat al Germania 24;

În ambele cazuri, prospectul va participa la o discuție telefonică, în cadrul căreia interlocutorul său îi va oferi o scurtă prezentare a modelului de franciză și va completa un formular de recomandare cu datele de contact și intervalul orar în care prospectul este disponibil pentru un interviu. Acest formular se găsește pe platforma online a Germania 24 aici.

 

2. Interviul este efectuat de un recrutor specializat de la sediul Germania 24 pe baza unei structuri standardizate, având în vedere calitatea și corectitudinea procesului, la data și ora specificate de prospect în momentul completării formularului de recomandare.

 

3. Dacă în urma interviului prospectul este acceptat, acesta va fi nevoit să trimită un act de identitate și detaliile contului bancar. Cu aceste date, Germania 24 va completa un contract de franciză în numele prospectului și îl va trimite prin poștă sau pe e-mail pentru a fi semnat.

 

4. Odată semnat, contractul devine valabil și astfel prospectul devine francizat, cu acces complet la suita de servicii oferite de franciză.

 

 

0049 151 296 504 95

 

office@germania24.ro

 

 Germania24

 

str. Motilor nr. 100A,

      et. 3, ap. 8, Cluj - Napoca

 

 L-V : 08.00-16.00

 

 Germania24